Een perfect gazon, zonder moeite

Artikel delen

Voortaan doe je waar je zin in hebt, terwijl de iMOW® voor het gazon zorgt. Of je de robotmaaier nu bedient met de toetsen op de machine zelf, de MY iMOW® App of via een smart home-apparaat, de intuïtieve bediening heb je zó onder de knie. Dat maakt van de robotmaaier de ideale en binnenkort onmisbare assistent in je tuin.

Robotmaaier

De intelligente maaitechnologie zorgt voor korte, efficiënte maaitijden en toch een prachtig resultaat. Het belangrijkste element van de nieuwe generatie iMOW® is het maaisysteem met een maaibreedte van 28 cm. De drie vrij draaiende messen zorgen voor een perfect maaibeeld bij een hoge rotatiesnelheid. Doordat de messen regelmatig van draairichting veranderen, hebben ze een langere levensduur.

Robotmaaier

Ook de vele intelligente functies van de iMOW® dragen bij tot een perfect maairesultaat. De robotmaaier is bijvoorbeeld in staat om zijn snelheid aan de situatie aan te passen. Dat garandeert een gelijkmatig resultaat, zelfs op een oneffen gazon. Bovendien laten de ultrasone sensoren de robotmaaier obstakels vermijden en kan je een regensensor activeren zodat de robotmaaier het maaien onderbreekt om het natte gras te beschermen.

Robotmaaier

Dit alles zorgt voor een bijzonder korte actieve tijd én een onberispelijk resultaat. Kortom, dankzij de innovatieve technologie en intelligente maai-opties heb je een perfect gazon én meer tijd om ervan te genieten!

STIHL
www.stihl.nl