GroenTechniek Holland voor iedereen die werkt in openbare ruimte

Artikel delen

“Iedere professional die werkt in de groene, openbare ruimte: welkom op vakbeurs GroenTechniek Holland! Na drie succesvolle edities vindt deze tweejaarlijkse vakbeurs dit jaar van dinsdag 10 t/m donderdag 12 september weer in Biddinghuizen plaats. Fabrikanten, agenten, importeurs en exporteurs, dealers, groothandelsbedrijven, uitgeverijen en overige dienstverleners tonen producten, diensten en innovaties van zo’n 450 merken, zoals Toro, Kubota, New Holland, John Deere, Iseki, Husqvarna, Stihl en JCB”, aldus beursmanager Willem Bierema.

Naast expositieruimte is er ook volop ruimte voor kennisoverdracht en demonstraties om alle machines live te testen. Alle innovaties – van de nieuwste zero turn maaiers en robotmaaiers tot onkruidbestrijdingsvoertuigen – dingen mee naar het Gouden Klavertje Vier, de prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op de beurs. Kortom, met een bezoek aan GTH bent u in één keer op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en producten op uw vakgebied!

Vierde editie van Nederlands grootste groenevent 10 t/m 12 september 2019 in Biddinghuizen

Koop entreekaart online

Alle deelnemers en merken zijn te vinden op www.groentechniekholland.nl, waar u ook online een entreekaart kunt kopen met een korting van € 2,- op de entreeprijs van € 19,50. Daarmee krijgt u entree tot de beurs, parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein en het GTH-beursmagazine. Met een kortingskaart van één van de business- of mediapartners ontvangt u € 4,50 korting en betaalt € 15,-. Op vertoon van een relatiekaart via één van de GTH-deelnemers is de entree gratis.

Meer informatie op www.groentechniekholland.nl