Beleef vakmanschap en innovatie op Vakbeurs Openbare Ruimte

Artikel delen

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2019 staat Jaarbeurs Utrecht weer volledig in het teken van de openbare ruimte. Dit jaar is de zestiende editie van Vakbeurs Openbare Ruimte; het grootste evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van onze leefomgeving. Ruim 600 exposanten tonen hun nieuwste producten of diensten aan de -naar verwachting- meer dan 6.500 beursbezoekers.

Vakbeurs Openbare Ruimte is een complete en informele beurs die in het teken staat van beleving, kennisdeling, innovaties én netwerken. Vergaar kennis bij de meer dan 80 lezingen en interactieve sessies en kom in contact met meer dan 600 toonaangevende exposanten. De beurs focust zich, als enige evenement, op alle aspecten van openbare ruimte. De hoofdthema’s zijn: Advies & Beheer, Landschapsarchitectuur & Ontwerp, Bestrating, Ondergronds, Sport, Spel & Recreatie, Licht, Straatmeubilair en Groen.

Belevingen

Diverse gedeeltes van de beursvloer zijn omgetoverd tot ware belevingen. Bezoek de Klimaattuin, de Slimme Wijk of De Groene Stad, of neem voor een goed gesprek en een kop koffie plaats op één van de thematerrassen. Op de beursvloer treffen bezoekers tevens meerdere initiatieven aan. Loop bijvoorbeeld mee met de audiotour van Cobouw, waarbij standhouders hun ideeën over een bepaald thema pitchen. Of bezoek het Future Green City theater, waar u alles leert over het bouwen aan de metropool Nederland van 2040. Een andere beleving die u niet mag missen is Het Plein. Hier verzamelt zich een groep hoogwaardige bedrijven die actief zijn in één of meerdere disciplines van de inrichting van de openbare ruimte. Samen hebben zij een realistische ontmoetingsplek nagebootst, compleet met een vloer van gebakken beton en half verharding. Het voelt net alsof u een echt stadsplein opwandelt.

Gratis toegang na registratie

De toegang tot de beurs is gratis. Registreren is wel een vereiste. Dit kan vanaf 26 augustus 2019 op de website van de vakbeurs. De beurs vindt plaats in hal 2, 3 en 4 van Jaarbeurs Utrecht en is beide dagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.openbareruimte.nl