Kwaliteit in onder- en bovengronds leidingwerk

Artikel delen

Kwaliteit, kennis en keuze, dat zijn de drie speerpunten waar het om draait bij Van Kaam BV in Zaandam. Al 28 jaar zijn wij uw bedrijf voor aanschaf, advies en aanpassing van ondergrondse infrastructuren en PE (pomp)putten, kunststofleidingwerk, wikkelbuisputten en appendages.

Ons uitgangspunt is dat alles wat nodig is voor aanleg van onder- of bovengronds leidingwerk op voorraad is. Op het No Dig Event dit jaar worden de zeer innovatieve trekkoppen, (deelbare) kwelschermen en buizen tot 1200 mm getoond.

Directeur Bastiaan van Kaam en zijn team doen er alles aan om de klant volledig te ontzorgen: “We streven ernaar om 100 procent betrouwbaarheid naar de klant uit te stralen. Door onze uitstekende werkverhouding met leveranciers, klanten en personeel proberen we de klant hoogwaardig en te allen tijde te bedienen.”

Wilt u weten wat Van Kaam voor uw onderneming kan betekenen? Kom dan even langs bij onze stand tijdens het No Dig Event voor meer informatie en een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs! U vindt ons op stand nr. 3.106. PS: Ruil uw visitekaartje in voor een kleine attentie.

Van Kaam BV
www.vankaam.eu