Wil jij duurzaam doorgroeien?

Artikel delen

Tubefinder B.V. is een jong en innovatief bedrijf in Amersfoort met tientallen jaren ervaring. Ontstaan uit PION Kunststoffen met de ondersteuning van launching partner Van Voskuilen Groep.

Leidingen

Begin dit jaar heeft het bedrijf als eerste in de wereld het KIWAGREEN keurmerk voor hun fossielvrije mantelbuis Circulartube behaald. En daarmee is er binnen de branche een nieuwe, circulaire, standaard gezet. Het bedrijf ziet het als haar missie om de infra- en energiemarkt te ondersteunen bij hun circulaire keuzes. Tubefinder verwacht binnen enkele jaren dat de afzet minimaal uit 75% fossielvrije mantelbuizen bestaat. De eerste projecten zijn intussen succesvol opgeleverd en tal van andere projecten zijn in uitvoering.

Uitnodiging voor kennissessies

Als scale-up heeft Tubefinder ambitieuze doelen die het ook waar gaat maken. Het bedrijf wil het anders doen: slimmer en efficiënter, zodat het tijd heeft voor meer duurzame innovaties. Daarbij kan het jullie ondersteuning goed gebruiken. Hebben jullie ideeën hoe de fossielvrije mantelbuis Circulartube nog breder kan worden toegepast? Willen jullie deelnemen aan kennissessies die het bedrijf organiseert? Tubefinder kijkt uit naar jullie input, zodat de uitkomsten gezamenlijk vertaalt kunnen worden in concrete functionaliteiten en services. Verbeteringen waar de gehele infrasector beter van wordt.

CO2-reductie

Met elke kilogram Circulartube wordt er een CO2-reductie van 2 kilogram gerealiseerd. Daarmee kan ook jij dus vanaf vandaag bijdragen aan een duurzame infra. Op dit moment heeft het bedrijf in 2023 met de Circulartube ruim 450.000 kilogram CO2 gereduceerd.

Tubefinder is voortdurend op zoek naar talenten die de toekomst naar vandaag willen halen. Ben jij of ken jij zo’n talent? Neem dan contact op!

Tubefinder B.V.
www.tubefinder.nl