Duurzame oplossingen boven en onder de grond

Artikel delen

CCI leidingsystemen® is al meer dan 40 jaar actief in diverse sectoren binnen de leidinginfrastructuur, waaronder drinkwater, afvalwater, infrastructuur en industrie. Het assortiment omvat zowel stalen als glasvezelversterkte kunststof (GVK) leidingen, die zowel boven als onder de grond worden ingezet.

Leidingen

CCI is van origine een lasbedrijf. De ervaren lassers van het bedrijf voldoen aan veeleisende normen, waaronder de NEN 3834-2. Om de stalen leidingen met name geschikt te maken voor drinkwatertransport, voorzien het bedrijf ze van een cementliner welke aan alle relevante KIWA-eisen voldoet.

Sinds 2001 levert CCI leidingsystemen ook hoogwaardige GVK producten. Hierin werkt het bedrijf samen hun partner Superlit®. Sinds januari 2021 heeft het bedrijf haar expertise verder uitgebreid met de oprichting van een eigen coatings-fabriek om stalen buizen te voorzien van een drie laags PE, of PP coating systeem. Hiervoor is het bedrijf inmiddels al gecertificeerd bij bedrijven als Gasunie en Shell.

CCI is vaak betrokken bij grote, in het oog springende, boorprojecten. Met ervaring in de No-dig markt levert het bedrijf regelmatig GVK boorbuizen, waarbij klanten kunnen kiezen uit diverse stijfheden, o.a. afhankelijk van de perskrachten. Deze buizen kunnen worden gekoppeld met zowel RVS als GVK koppelingen. Het assortiment omvat eveneens stalen boorbuizen, geschikt voor horizontaal gestuurd boren (HDD), al dan niet gecementeerd en bij voorkeur voorzien van een duurzame PP-coating.

Met diepgaande kennis, vaardigheden en vakmanschap staat CCI Leidingsystemen® bekend om het succesvol afronden van uitdagende No-dig projecten. Het bedrijf biedt de capaciteit om zelfs de meest complexe projecten tot een succesvol einde te brengen.

CCI Leidingsystemen
www.cci-bv.nl
Stand: 3.108