VHG helpt ook niet-leden bij corona-vragen

Artikel delen

Vanaf heden kunnen ook ondernemers in de groene sector, die niet zijn aangesloten bij Branchevereniging VHG, bij de VHG-Ondernemershelpdesk terecht met vragen over corona. VHG neemt hiermee het voortouw om de gehele sector zo goed mogelijk door deze crisis heen te loodsen.

VHG-directeur Egbert Roozen: “Heel Nederland is nu in de greep van het corona-virus. Ook ondernemers in onze sector hebben op allerlei manieren met dit virus te maken. Zij zitten met tal van vragen. Zoals; welke maatregelen kan ik nemen om mijn bedrijf onder de gegeven omstandigheden door te laten draaien? Hoe ziet een noodplan eruit? Wat betekent dit voor mijn medewerkers? Wat moet ik communiceren met mijn klanten? Wat kan ik doen als ik ineens minder werk heb? Hoe moet ik, in het uiterste geval, arbeidstijdverkorting aanvragen? Bij onze Ondernemershelpdesk komen hierover veel vragen binnen. We hebben intussen veel informatie en handvatten beschikbaar om op al deze vragen een antwoord te bieden.”

Vraag en antwoord

VHG heeft op zijn website www.vhg.org een aparte rubriek aangemaakt met vragen en antwoorden en allerlei handige tools. Via nieuwsbrieven ontvangen de aangesloten leden een regelmatige update met de actuele inzichten en veel gestelde vragen. De Ondernemershelpdesk is telefonisch (telefoon (030) 659 55 50) en per e-mail (ondernemershelpdesk@vhg.org) bereikbaar.
Egbert Roozen: “Deze corona-crisis is ongekend. Als VHG staan wij voor onze groene sector en willen wij ondernemers een flinke steun in de rug geven om deze onzekere tijd door te komen. We maken ons er met de juiste ondersteuning en informatievoorziening sterk voor dat dat gaat lukken. Neem daarom contact met ons op en stel gerust je vragen!”