Tips voor een strak terras of oprit aanleggen van printbeton

Artikel delen

Bent u van plan een strakke en stevige terras of oprit aan te leggen? Lees dan hieronder ons stappenplan met handige tips en advies vooraf en tussen de stappen door zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Printbeton

Printbeton is voor Nederland een relatief gebruikelijk fenomeen aan het worden. In Amerika wordt al vele jaren gebruik gemaakt van beton als erfverharding, oprit en terras. Printbeton is de vervanger voor uw bestaande betonklinkers, terrastegels of sierbstrating. Doordat betonvloer in het werk wordt gestort bestaat uw terras uit een geheel. Hierdoor zijn er geen naden zoals bij normale bestrating, hierdoor is printbeton helemaal onderhoudsvrij!

Naden zijn wel te maken, maar doordat deze niet helemaal sluitend zijn heeft u geen last van onkruid! U geeft uw terras meer uitstraling in de print die u wenst. Belangrijk bij de aanleg van uw tuin is dat de positie van uw tuinpaden en terras goed worden bepaald. Doordat de vloer uit een stuk bestaat is deze niet te verplaatsen.Daarom is een goed plan voor het aanleggen een must. Ook hierbij kunnen wij onze ervaringen delen en mogelijke tips geven.

Printbeton is niet alleen geschikt voor uw terras of tuinpaden, maar printbeton is ook zeer goed mogelijk voor uw oprit. Vaak zijn bestaande straattegels of klinkers verzakt of vormen rijsporen.
prijzen voor printbeton beginnen bij €55,00 ex BTW per m2 afhankelijk motief en kleur.

Kleuren kunnen iets afwijken en het blijft nat als natuursteen ook een natuurproduct. Voor meer informatie neem contact op 085-4846144