PUTkast techniek neemt activiteiten ondergrondse kasten ABB over

Artikel delen

Eind maart 2020 heeft PUTkast techniek alle activiteiten voor ondergrondse kasten overgenomen van ABB. Eerder waren deze activiteiten onderdeel van Odink & Koenderink.

PUTkasten in de Markt in Delft.

Odink & Koenderink was eerst eigendom van General Electric (GE) en sinds 2018 in handen van ABB. Onlangs zijn de activiteiten van Odink & Koenderink opgesplitst. Een deel is verkocht aan de Staka Groep en gaat verder als Odink en Koenderink Nederland BV.

Integratie van activiteiten

De productie van de ondergrondse kasten (UC-cabinets) is nu geïntegreerd in de bestaande faciliteiten van PUTkast techniek. Daarnaast worden alle verkoop en service activiteiten voor Nederlandse en Belgische markt door dit bedrijf verzorgd.
Met deze overname wordt de continuïteit en kwaliteit gewaarborgd en kunnen relaties een beroep blijven doen op de ruime expertise en mogelijkheden van PUTkast techniek.

PUTkasten in Leidsche Rijn, Utrecht.

Voordelen door optimalisatie

Marco Ekelmans, directeur van PUTkast techniek: “Deze integratie biedt de mogelijkheid om de productieprocessen en ontwikkelingen verder te optimaliseren. Hiermee kunnen we onze positie als koploper in kwaliteit en zekerheid nog meer versterken. Dit komt ten goede aan onze klanten die dag in dag uit zorgeloos gebruik kunnen maken van ons obstakelvrij technisch straatmeubilair.”
PUTkast techniek is allround specialist voor technisch straatmeubilair. Voor vele betrokkenen zoals overheden, aannemers en installateurs is het bedrijf de vaste partner voor ondergrondse en bovengrondse technische behuizingen. Vrijwel elke Nederlandse gemeente beschikt inmiddels over één of meerdere PUTkasten.

 

www.putkast-techniek.nl