Machines, werkplaats en andere oppervlakken 100% hygiënisch schoon

Artikel delen

De noodzaak van hygiëne is op dit moment groter dan ooit en Agealube wil de professional daar graag bij helpen. Daarom is er een nieuw product ontwikkeld met als kwaliteit om alle bacteriën en ziektekiemen, maar ook al het vet en vuil van élk oppervlak te verwijderen.

Dankzij Agealube Hygiene Pro is het vanaf nu mogelijk om met 1 product oppervlakken zoals werkbanken, gereedschap, sturen, machines, deurklinken en kantines 100% schoon te maken. Dankzij de multifunctionele toepassing perfect voor de professional die snel en moeiteloos een volledig antibacteriële én hygiënische reiniging zoekt. Hygiene Pro verwijdert namelijk niet alleen bacteriën en ziektekiemen, maar pakt ook hardnekkig vet en vuil aan. Hierdoor wordt snel en schoon wel heel makkelijk. En doordat het op elk oppervlak gebruikt kan worden, kunnen alle andere producten de deur uit, met Hygiene Pro heeft u alles in 1.

Gratis proberen

Als promotie actie – exclusief voor GWW Totaal lezers – krijgen de eerste 50 geïnteresseerden nu tijdelijk een gratis fles om te proberen! Uw gratis fles claimen kan heel makkelijk door op onderstaande link te klikken en uw gegevens achter te laten.

www.agealube.nl/nl-nl/agealube-hygiene-pro