Onkruidwerende voegvulling voor bestratingen

Artikel delen

Bij de inrichting van openbare ruimte mag zeker een passende, onkruidwerende voegvulling niet ontbreken. Met name tijdens de aanleg van verhardingen is de voegvulling relatief eenvoudig aan te brengen en worden hoge onderhoudskosten beperkt. Geobind B.V. verzorgt voegvullingen voor een duurzame aanleg van nieuwe verhardingen.

Dit bedrijf is leverancier en verwerker van diverse onkruidwerende voegmiddelen voor bestratingen, zoals natuursteenmaterialen, straatbakstenen en betonmaterialen. Betreffende voegmiddelen zijn ook toe te passen in bestaande situaties.

Voor alle voorkomende situaties en constructies heeft Geobind een passend voegmiddel. Zo is GEOMIX een licht hydraulische voegvulling voor flexibele constructie, onkruidwerend, specifieke korrelopbouw en zelf te verwerken. GEOPLY is een polymeergebonden voegvulling voor flexibele constructie, onkruidwerend en veegvast. GEORAPID is een polymeergebonden voegvulling voor flexibele constructie, onkruidwerend, gasdoorlatend en zelf te verwerken, diverse kleuren. GEOPOX is epoxyharsgebonden voegvulling voor zowel flexibele als starre constructie, onkruidwerend, gasdoorlatend en zelf te verwerken, diverse kleuren. En ten slotte is GEOCON een hoogwaardige cementgebonden voegmortel voor starre constructie in zwaarbelaste gebieden, onkruidwerend, zelf te verwerken, en zelfverdichtend.

Ook dilatatiebanden van rubbergranulaat en afstandhouders behoren tot het assortiment.

Geobind b.v.
www.geobind.nl