Meer rendement door bredere inzetbaarheid van machinepark

Artikel delen

Onkruid verwijderen met uw maai-arm of graafmachine? De OBA50 van Becx Machines maakt het mogelijk. Becx Machines is fabrikant van professionele heggensnoeiers, onkruidborstels, kantensnijders en diverse aanbouw hulpstukken. De laatste nieuwe ontwikkeling is de OBA50, die een mooie aanvulling is op het reeds bestaande assortiment onkruidborstels.

De OBA50 is bedoeld voor aanbouw aan bestaande maaiarmen en graafmachines. In combinatie met een hydraulische maai-arm of graafmachine kan met deze borstel onkruid worden verwijderd op plaatsen die met een reguliere onkruidborstelmachine niet of moeilijk bereikbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan taluds onder viaducten, vluchtheuvels, hoeken en kanten. De OBA50 is een hydraulisch aangedreven machine. Twee hydraulische aansluitingen (pers en retourleiding) zijn voldoende voor de aandrijving. De benodigde oliestroom bedraagt 20 tot maximaal 60L/M met een werkdruk van 200 bar.

De OBA50 is standaard voorzien van een onkruidborstel met een gemiddelde maat van 50 cm. Als optie zijn ook grotere borstels leverbaar alsmede een borstel met zes vervangbare segmenten.

Zoals van Becx Machines verwacht mag worden, wordt ook deze machine gemaakt van hoogwaardige materialen die garant staan voor een lange levensduur en minimale onderhoudskosten.

Becx Machines
WWW.BECXMACHINES.COM