Beschoeiing plaatsen met de krachtige hydraulische palenrammer

Artikel delen

Bij het uitvoeren van werkzaamheden aan keerwanden en beschoeiing wordt veelal gekozen om deze te plaatsen met behulp van een graaf- of grondverzetmachine met trilplaat. De profielen worden gefixeerd waarna de palen de grond in worden geschoven, waarmee de oeverbescherming op zijn plaats gebracht wordt.

waterkant

Een grootse klus, waarbij men met zwaar materieel ter plaatse komt. Voor klussen met veel meters is dit een perfecte oplossing. Dat is echter een ander verhaal wanneer men bijvoorbeeld spreekt over: het plaatsen van een keerwand bij reeds aangelegde tuinen met volgroeide borders, het vernieuwen van beschoeiingen onder bijvoorbeeld een boothuis, of het doorsteken bij werkzaamheden onder een brug. Al deze werkzaamheden kunnen voor een grote uitdaging zorgen met de daarbij komende herstelwerkzaamheden en nazorg.

Dergelijke werkzaamheden vragen om een flexibele en economische oplossing. Met behulp van de ProLock adapter op de Rhino HPD60 hydraulische palenrammer fixeert men met gemak keerwanden en beschoeiing. Ook de ø 10 cm palen die in het profiel geplaatst dienen te worden zijn geen probleem voor de HPD60 in combinatie met een Rhino HPP13 Powerpack. Deze krachtige set maakt het mogelijk om ook bij lastig bereikbare en andere uitdagende klussen, vakkundig en professioneel uw werkzaamheden uit te voeren.

EuroGate International denkt graag met u mee of deze oplossing uit het ruime assortiment aansluit bij uw behoeften. Deze set die zowel te huren is voor een korte óf langere periode zit vanzelfsprekend ook als totaaloplossing in het verkoopassortiment van dé grondboor- en palenrammerspecialist uit Dedemsvaart.

EuroGate International
www.eurogate-international.com