Professioneel hekwerken en afrasteringen plaatsen

Artikel delen

Gaashekwerk is een nog altijd populaire manier van het aanmerken van een erfscheiding, omheinen van een park of plein of afrasteren langs openbare wegen. In deze branche zijn de mogelijkheden eindeloos en de materiaalkeuze enorm. Niet voor niets zien we deze vorm van hekwerk op allerlei manieren uitgevoerd in onze omgeving.

hekwerkZo ook bij de projecten van ABC Hekwerk Noord Oost. “Geen enkele klus is ons te groot of te complex”, zegt Klaas Muntjewerff van ABC Hekwerk. “Klanten kunnen bij ons terecht voor een eenvoudig hekwerk, maar ook voor grote omvangrijke projecten en projecten die uitgebreide elektronische beveiligings- of toegangscontrolemiddelen vergen.” ABC Hekwerk heeft uitgebreide kennis, vakbekwaam personeel en het juiste materieel in huis.

Wat men veel ziet in de markt op dit moment is het staafmathekwerk, desgewenst dubbelstaafs uitgevoerd. Palen voor een dergelijk hekwerk gaan circa 80 cm de grond in, daar is toch best veel power voor nodig. Kleine en middelgrote klussen worden met gemak geklaard met een benzine palenrammer. “Het scheelt gedoe met compressor en gesleep met lange slangen. Met de Rhino MultiPro XA palenrammer kunnen we sneller palen slaan, het maakt het werk lichter en efficiënter. Ze zijn betrouwbaar en geven veel gemak.”

Maar soms wordt zo’n benzine palenrammer ook bij grotere klussen ingezet. Klaas vertelt over een recent werk “We hadden een klus bij een visvijver, voor een compressor of shovel met heiblok was geen ruimte, maar we moesten wel ruim 350 meter hekwerk zetten. Daar kwam onze Rhino palenrammer goed van pas.”

www.eurogate-international.com