Vernieuwde cabine met meer comfort voor machinisten

Artikel delen

De vernieuwde cabine van de nieuwe mobiele graafmachines van de Zaxis-7 reeks, is de perfecte werkomgeving voor machinisten. Hij is bijzonder ruim en biedt ultiem comfort en kwaliteit, dankzij minder lawaai en verminderde trillingen dan bij de vorige generatie.

De stoel en console bewegen synchroon, zodat machinisten zich aan het eind van de werkdag minder moe voelen. De bediening is gemakkelijk dankzij het nieuwe ergonomische ontwerp van de console en de schakelaars, de goed bereikbare knoppen en voorzieningen zoals cruise control, de automatische transmissie en het optionele ‘ride control’-systeem dat trillingen van het hulpstuk aan de voorkant onderdrukt.

Het goed zichtbare scherm en de joysticks hebben nieuwe functies erbij gekregen. Daarnaast beschikt deze uiterst moderne cabine over een automatische rem, waardoor het werk moeiteloos en aangenaam verloopt.

De cabine biedt een beter zicht over het bouwterrein, zodat machinist en machine beter beschermd zijn tegen potentiële gevaren. Het zicht is verbeterd door de uitzonderlijke kijkhoek van 270 graden van bovenaf met het Aerial Angle-camerasysteem. De machinist heeft op de monitor de keuze uit zes weergaveopties om de directe omgeving van de machine te bekijken. Het zicht door de voorruit van de cabine is ook beter dankzij de slanke stuurkolom (met grotere instelhoek) en het kleinere stuur.

Hitachi
www.hitachicm.nl