Digitaal inmeten voor iedereen

Artikel delen

marXact maakt centimeter nauwkeurig digitaal inmeten makkelijk en betaalbaar, voor élke grondwerker die een smartphone kan bedienen. Sinds de oprichting in 2017, stelt het bedrijf veldwerkers in staat hun eigen projecten in te meten en laat het bedrijf deze automatisch synchroniseren met diverse GIS-tools. Gemakkelijke, intuïtieve software en hardware voor een interessante prijs. Made in Holland, wereldwijd gebruikt.

digitaal inmeten

Accountmanager Jürgen Everts: “We hebben een universele ontvanger en eigen software gemaakt, om zo een ​​individueel bedrijf te kunnen ondersteunen precies zoals zij willen en nodig hebben. Je kunt onze oplossing(en) integreren met producten van een ander bedrijf, zodat jij kiest hoe je het liefst werkt. Wij bieden hiervoor de benodigde ondersteuning. Dit is de weg die we allemaal moeten inslaan en hoe samenwerkingsgericht organisaties in deze branche zouden moeten zijn. Mocht je alleen met onze producten aan de slag willen, kan dat met ons UNI-Complete pakket, wat van meetpunt tot tekening ontzorgt.”

“UNI-Complete biedt alles wat nodig is om zelf digitaal in te meten op je projectlocatie. Je registreert gemakkelijk waar nieuw asfalt, beton, bestrating en andere toplagen worden gelegd, maar kan ook andere objecten zoals rotondes en verkeerslichten op een kaart tekenen. Door deze centimeter nauwkeurige data weet je precies wat waar in de grond is gelegd, ook als je na jaren terugkeert naar deze locatie. Zo voorkom je graafschade,” vult collega Mustafa Cakiroglu aan.

Wil jij ervaren hoe digitaal inmeten jouw infrawerkzaamheden gemakkelijker, effectiever en toekomstgerichter maakt? Bezoek daarvoor stand 585 of ga zelf buiten aan de slag.

marXact
Standnr. 585
www.marxact.com