Vegen en boren met kwaliteitsproducten?

Artikel delen

Een veegmachine bedienen met de Adler App op je telefoon? Dat kan eenvoudig met de Smartbox. Je kunt meerdere elektrische en hydraulische functies bedienen, als er maar één dubbel werkend stuurventiel aanwezig is op uw werktuigendrager. U kunt dan denken aan de hoofdborstel aan of uitzetten, de zijborstel hydraulisch heffen met het automatische aan/uit systeem, de opvangbak legen, de watersproei installatie inschakelen, et cetera. Het grote voordeel is dat er maar 2 slangen en een stroomkabel nodig zijn.

Smartbox

Boorwagens
BoorwagenDe boorwagens worden gebruikt voor spoelboringen, zuigboringen, geothermie, bodemonderzoek en funderingstechnieken. De B25 bijvoorbeeld, is geschikt voor zowel spoelboringen als bodemonderzoek. Leuk om te weten: deze boorwagen is aangeschaft door een school in Duitsland die boormeesters opleidt. Een B50 met een eigen gewicht van circa 3000 kg wordt dan weer vaak ingezet voor aardwarmteboringen. En de B75 Geo Pro met rotatietafel is ideaal voor bronboringen, geologische boringen en avegaarboringen.

Over Adler
app op mobiel“De kwaliteitsmakers” van Adler bieden u robuuste werkmachines en aanbouwdelen voor de bouw, landbouw en gemeentelijke toepassingsgebieden. Adler aanbouwveegmachines, aanbouwsneeuwruimers, zoutstrooiers en machines voor winteronderhoud alsook Adler booruitrustingen worden overal gebruikt waar betrouwbaarheid en duurzaamheid belangrijk zijn. Het maakt niet uit of voor een “schone bouwplaats” moet worden gezorgd, of landbouwers de toegangswegen tot het veld krachtig willen reinigen, of een putboring of een geothermische boring voor de ontwikkeling van geothermische energie in de kleinste ruimten moet worden uitgevoerd: de naam “Adler Arbeitsmaschinen” staat voor verfijnde technologie en uitstekende Adler kwaliteit: “Made in Germany”.

Beursstand

Adler Arbeitsmaschinen
adler-arbeitsmaschinen.de/nl