Wegdekreiniger leverbaar op veegmachines

Artikel delen

De optie wegdekreiniger is nu leverbaar op de RAVO veegmachines uit de RAVO 5 Series, type STH en de RAVO 5 iSeries. Deze reiniger is geschikt voor het grondig en effectief reinigen van alle soorten wegdek. De wegdekreiniger bestaat uit een constructie met twee brede zuigmonden in een frame met kogelgewrichten, voor een optimaal contact met het wegdek.

De zuigmonden zijn ieder voorzien van acht vlaksproeiers. Deze worden gevoed door een in het chassis gemonteerde, hydraulisch aangedreven hogedruk waterpomp. De waterpomp heeft een maximum opbrengst van 90 liter/minuut bij een vanuit de cabine instelbare druk tot maximaal 125 Bar. Via twee flexibele zuigslangen wordt het los gespoten vuil direct de container ingezogen. De volledig werkbreedte van de RAVO wegdekreiniger bedraagt 1,80 meter.

Wegdek-/Oliespoorreiniger

De RAVO Wegdek-/Oliespoorreiniger is als optie leverbaar op de veegmachines uit de RAVO 5 Series, type STH en de RAVO 5 iSeries. De wegdek-/oliespoorreiniger is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oliesporen en chemicaliënresten op alle soorten wegdek. De constructie bestaat uit een zuigmond, die gekoppeld is aan een kolkenzuigarm. Deze heeft een heavy duty zuigslang (Ø 200 mm) met automatisch bediende afsluitklep, twaalf hogedruk vlaksproeiers voor water (gemonteerd achter de zuigmond) en zes lagedruk vlaksproeiers voor zeep (gemonteerd voor de zuigmond). Ook is een 12 liter RVS zeeptank voorzien.

De vlaksproeiers worden gevoed door een hogedrukwaterpomp met een capaciteit van 30 liter en een maximale werkdruk van 80 Bar. Het geheel is voorop de machine gemonteerd op een frame met snel afzetsysteem. De RAVO wegdek-/oliespoorreiniger werkt voor de machine uit.

RAVO Benelux
www.ravo.nl