Tobroco’s eerste elektrische verdichtingsmachine

Artikel delen

Tijdens Infra Relatiedagen laat TOBROCO-GIANT een andere bestratingskant zien in de vorm van de Giant trilplaat GP1950E. Het is de eerste elektrische verdichtingsmachine in het assortiment van de laderproducent en het startsein voor een complete lijn met elektrische trilstampers en trilplaten.

Elektrische verdichtingsmachine

De elektrische trilplaat is uitgerust met de nieuwste 1,6 kW sterke GXE2.0H elektromotor van Honda en een lithium-ion accu. De 230 V acculader zorgt ervoor dat de lithium-ion accu van de GXE2.0H motor voor 80% binnen één uur is opgeladen.

De slagkracht van 19 kN zorgt, afhankelijk van de bodemgesteldheid, voor een snelheid van 32 m/min en dat maakt de 103 kg wegende trilplaat geschikt voor het zware werk. De prestaties van deze elektrische trilplaat zijn gelijkwaardig aan de benzine of dieselvarianten.

TOBROCO-GIANT
www.tobroco-giant.com
Stand 703