Huur eenvoudig en snel een pompinstallatie

Artikel delen

Gorman-Rupp heeft onlangs het pomp verhuur platform Archy gelanceerd. Archy is de oplossing om op een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier om een pomp te huren. Archy is jouw beste vriend in pompverhuur en helpt iedereen op een eenvoudige en snelle manier om de juiste pomp te huren voor alle soorten projecten.

Een persoon die een website bekijkt

Gorman-Rupp Europe in Waardenburg is al decennia een bekende speler in de verhuur van mobiele pompinstallaties aan de GWW sector, industrie en de overheidsmarkt. De pompverhuur is nog altijd een traditionele markt, en Gorman-Rupp is van mening dat dit klantvriendelijker, efficiënter én minder milieubelastend kan.Met dat idee in het achterhoofd is het Archy platform ontwikkeld. Het is een digitale omgeving waarin de klant eenvoudig een geschikte pomp kan selecteren en reserveren.

Klantvriendelijk en efficiënt

Het voordeel van Archy is dat het 24 uur per dag, 7 dagen in de week is te gebruiken. Dus ook buiten werktijd kan de klant eenvoudig een pomp selecteren, accessoires en toebehoren kiezen, en de reservering in gang zetten. Op de achtergrond wordt het proces automatisch in gang gezet en als de klant de pomp komt halen staat alles netjes gereed.

Weergave van een website op diverse mobiele apparaten

Minder milieubelastend

Een groot deel van de milieu impact bij verhuur komt door transport. Het Archy verhuurconcept is in de toekomst beschikbaar op meerdere locaties wat de transportbewegingen naar de verhuur locaties zal reduceren. Binnenkort opent Gorman-Rupp twee extra verhuurlocaties in Rotterdam en Antwerpen.

Gorman-Rupp
www.ArchyRental.nl