Stierman De Leeuw brengt persoonlijke beschermingsmiddelen opnieuw op de markt

Artikel delen

Stierman De Leeuw gaat per direct haar assortiment uitbreiden met persoonlijke beschermingsmiddelen zoals zaag- en werkkleding. Stierman De Leeuw heeft vanuit het verleden ervaring met en kennis van deze productgroepen. Daarnaast weet de onderneming dat veel van haar afnemers de aanvulling op het huidige assortiment met een ruime keuze in persoonlijke beschermingsmiddelen als waardevol beschouwen.
De directe aanleiding voor onze assortimentsaanpassing is de recente ontwikkeling bij ons collega-bedrijf Safety Centre.

De directe aanleiding voor de assortimentsaanpassing is de recente ontwikkeling bij collega-bedrijf Safety Centre. Zoals u wellicht inmiddels heeft gehoord hebben de collega’s van Safety Centre besloten om hun bedrijfsactiviteiten te gaan staken in de komende periode. Omdat het assortiment van Safety Centre en Stierman De Leeuw een goede overlap kennen, is in onderling overleg besloten om op korte termijn een deel van hun assortiment op te nemen in het assortiment van Stierman De Leeuw.

website

De merken die gericht zijn op de groensector in het Safety Centre assortiment worden door Stierman De Leeuw overgenomen. Concreet betekent dit de merken: Elten, EWS, Fento, Meindl, Novotech, Oregon (kleding) Ox-on, Peltor, Sip, Sticomfort en Völkl. De komende tijd zullen deze merken ook aan de webshop worden toegevoegd. Kijk eens op www.stiermandeleeuw.nl en blijf op de hoogte van de laatste uitbreidingen.

De deskundigheid van Bram

Daarnaast meldt het bedrijf dat Bram van Berkel, accountmanager persoonlijke beschermingsmiddelen, heeft besloten om zijn werkzaamheden bij Stierman De Leeuw te gaan voortzetten. “Hiermee hebben wij een zeer ervaren professional weten te behouden die u kan informeren en adviseren daar waar het om persoonlijke beschermingsmiddelen gaat.Op deze wijze wordt Stierman De Leeuw opnieuw een krachtige aanbieder van een compleet assortiment voor de tuin-, park- en bosbouw. Een bewuste keuze waarmee invulling wordt gegeven aan de visie: Partner voor de Groene Sector.”

Stierman De Leeuw
www.stiermandeleeuw.nl