Nieuwe machines in verhuurvloot Bove

Artikel delen

In oktober voegde Bove, partner op het gebied van walsen en verdichtingsmachines, een hele reeks nieuwe machines haar verhuurvloot toe. Enkele paradepaarden hierin zijn een 20 tons CW34 Bandenwals van Caterpillar en een HD 10 VO Tandemwals van Hamm. Beide machines onderscheiden zich op hun eigen manier.

Vernieuwing is essentieel, omdat nieuwe machines duurzamer zijn en zijn uitgerust met de laatste technologieën. Ze zorgen daarnaast met een verhoogd gebruikscomfort voor een optimale prestatie van de machinist.
Het hoge gewicht van de CW34 van CAT in combinatie met de knedende werking van de banden zorgt voor een zeer hoge verdichting in veeleisende projecten. De laatste reeks Caterpillar machines staat bekend om het feit dat het gebruikscomfort tot één van de prioriteiten behoort.
De HD 10 VO van Hamm is een machine uit de compact serie en beschikt over een oscillerende achterrol, die op dit moment bijzonder is in Nederland. Met oscilleren – voorwaartse trillingen in plaats van neerwaarts – kan op vibratiegevoelige locaties, zoals op bruggen en in steden, toch de gewenste verdichting worden bereikt. Deze twee machines zijn slechts een (kleine) greep uit vernieuwing van de verhuurvloot. Let op! Alle reserveringen in de maand november krijgen van Bove 10% herfstkorting.

Bove, www.bove.nl/herfstbijbove