Precisie in palenrammen en grondboren

Artikel delen

Palen rammen tot op de centimeter nauwkeurig, horizontaal of verticaal boren met behulp van een grondboor? In de bouw- en groensector draait men daar normaliter zijn hand niet voor om. Maar het kan nóg sneller, beter en betrouwbaarder.

Palenrammer- en grondborenspecialist EuroGate International uit Dedemsvaart levert verschillende producten op dit gebied, zoals Rhino Tool, General Equipment en Maruzen. De nieuwe producten van Digga en Postmaster maken dit assortiment nu compleet.

Digga’s nieuwe generatie premium grondboren vallen op door goed te zijn in prestatie, kwaliteit en kosteneffectiviteit. Na meer dan 30 jaar doorontwikkeling heeft men een hoogwaardig assortiment grondboren geproduceerd, die momenteel op de markt zijn voor graafmachines, schrankladers, verreikers en mobiele kranen. Compleet gefabriceerd en samengesteld door Digga.

Met de in 3 verschillende uitvoeringen verkrijgbare Postmaster hydraulische palenrammer is er nu een aanvulling beschikbaar op het bestaande ruime assortiment benzine, pneumatische en hydraulische palenrammers. De Postmaster is compatibel met mini/midi graafmachines van 1,5 ton t/m 8 ton. Ze kunnen worden gebruikt om zowel houten als metalen palen te installeren tot een diameter van 250 mm. Tevens uitermate geschikt voor het plaatsen van zonnepaneel parken.

EuroGate International
www.eurogate-international.com