Verbeteren van verkeersveiligheid met nieuwe generatie glasbolreflectoren

Artikel delen

De afgelopen jaren heeft Van Wylick de LUX glasbolreflectoren steeds verder doorontwikkeld en deze behoren nu tot de sterkste ter wereld. De nieuwe LUX 7 is maar liefst 3x feller, waardoor de glasbolreflectoren en het verloop van de weg nog beter zichtbaar zijn. Vooral op doorgaande wegen biedt dit extra veiligheid aan weggebruikers, wat een belangrijke innovatie is voor de verkeersveiligheid.

Van Wylick Wegdek-reflectoren BV gevestigd te Sint-Michielsgestel, levert én monteert al bijna 30 jaar hun innovatieve LUX glasbolreflectoren in Nederland en België. En nog altijd wint het product terrein.

Steeds meer wegbeheerders in Nederlands zien de glasbolreflectoren het liefst standaard toegepast in het wegbeeld. In het buitenland worden deze reflectoren al veel op snelwegen gebruikt. Het verhoogt de verkeersveiligheid op een duurzame manier: de glasbollen gaan namelijk langer mee dan het asfalt zelf, en de openbare verlichting kan gedimd worden.

Van Wylick Wegdek-reflectoren BV
www.wegdekreflectoren.nl