Wat levert digitalisering in de GWW/infra u op?

Artikel delen

Gebrekkige gegevensuitwisseling en miscommunicatie zijn de voornaamste oorzaken van faalkosten in de infrasector. Zo gebruiken nog veel GWW/infra-bedrijven papierwerk voor hun bedrijfsprocessen of digitale oplossingen die niet met elkaar geïntegreerd zijn. Door een gebrek aan integratie tussen verschillende digitale oplossingen kan men lastiger anticiperen op trends, ontwikkelingen en uitdagingen.

Een integraal ERP-systeem voor uw bedrijf zou onder andere de faalkosten in het GWW/infra-bedrijf kunnen reduceren. Zo blijkt bijvoorbeeld uit meer dan 1000 ROI-casestudies dat de geïntegreerde ERP-software van Microsoft Dynamics 365 gemiddeld € 16,97 per geïnvesteerde euro oplevert ten opzichte van € 7,23 die vergelijkbare ERP-software oplevert.

4PS is een softwarebedrijf gespecialiseerd in softwareoplossingen voor de GWW/infra-branche. Zo heeft 4PS een ERP-systeem (Enterprise Resource Planning) dat speciaal afgestemd is op de processen in deze branche. Met 4PS Construct worden alle bedrijfsprocessen in één oplossing samengevoegd: van projectmanagement, planning, rapportage tot calculatie. Door al deze bedrijfsprocessen met elkaar te integreren krijgt men volledig inzicht in de infra-projecten en kan men beslissingen nemen op basis van real-time data.
Meer weten over hoe digitalisering ervoor kan zorgen voor meer grip en controle over infra-projecten heeft? En welke mogelijkheden er zijn voor uw GWW/infra-bedrijf? Laat u inspireren tijdens de gratis webinar ‘De toegevoegde waarde van digitalisering in de GWW/infra’ op donderdag 1 oktober.

Meld u aan op de website.

4PS,