CROW Infradagen in twaalf webinars

Artikel delen

Kennisplatform CROW organiseert in de periode van 27 augustus tot en met 8 oktober 2020 de online CROW Infradagen. Het programma bestaat uit twaalf webinars. Zo kunnen deskundigen – ondanks de coronamaatregelen – toch hun onderzoeksresultaten, nieuwe technieken, middelen en mogelijkheden op het gebied van ondergrondse en bovengrondse infra in Nederland met elkaar uitwisselen.

Als vanouds wordt het congres voor en door de sector georganiseerd en ligt de focus op een kwalitatief inhoudelijk programma en de mogelijkheid om vakgenoten op een informele manier te treffen. Jaarlijks beoordeelt de begeleidingscommissie – bestaande uit vertegenwoordigers uit de volledige breedte van de infrasector – meer dan honderd papers op inhoud. Op basis daarvan wordt het inhoudelijk programma ingevuld. Zo ook deze editie, die bestaat uit twaalf webinars van elk 1,5 uur.
De online bijeenkomsten van de CROW Infradagen 2020 worden georganiseerd via het online platform Zoom. Na aanmelding ontvang je enkele dagen voorafgaande aan de bijeenkomst een link voor deelname en bijhorende instructies. De kosten voor deelname aan een webinar zijn € 99,-.

CROW Infradagen Community

Naast het delen van kennis via online bijeenkomsten is er ook een CROW Infradagen Community in het leven geroepen. Een manier om ook na de online bijeenkomsten met de andere deelnemers in contact te blijven, na te praten over specifieke onderwerpen of nét even iets dieper in te gaan op een gepresenteerd onderzoek of paper.

Programma Webinars

Op donderdag 27 augustus was de eerste webinar. De volgende webinars kunt u zich nog voor aanmelden:

 • Dinsdag 1 september, 10.30 – 12.00 uur. Levensduurvoorspelling van verhardingen.
 • Donderdag 3 september, 14.00 – 15.30 uur. De weg van asfalt in RAW.
 • Dinsdag 8 september, 14.00 – 15.30 uur. Proeven.
 • Donderdag 10 september, 14.00 – 15.30 uur. Kabels en leidingen.
 • Dinsdag 15 september, 14.00 – 15.30 uur. Levensduur Verlengend Onderhoud (LVO).
 • Donderdag 17 september, 14.00 – 15.30 uur. Bitumen.
 • Dinsdag 22 september, 14.00 – 15.30 uur. Onderzoek en inspectie kunstwerken.
 • Donderdag 24 september, 14.00 – 15.30 uur. Duurzame asfaltmengsels.
 • Dinsdag 29 september, 14.00 – 15.30 uur. Innovaties.
 • Dinsdag 6 oktober, 14.00 – 16.00 uur. Duurzaamheid & Circulariteit.
 • Donderdag 8 oktober, 10.30 – 12.00 uur. Assetmanagement – transitie in de openbare ruimte.

Meer informatie en aanmelden.