Meer rendement door bredere inzetbaarheid van machinepark

Artikel delen

Graskanten snijden of verharding schoonborstelen met uw wiellader? De OBKS50-35 van Becx Machines maakt het mogelijk. Becx Machines is fabrikant van professionele heggensnoeiers, onkruidborstels, kantensnijders, hydraulische armen en diverse aanbouw delen. Alle machines en/of aanbouwdelen worden ontwikkeld en gebouwd in eigen fabriek.

schoonborstel machine

Met de Becx Machines OBKS50-35 kan men van nagenoeg elke wiellader een professionele kanten-snijder maken. Deze machine laat weinig te wensen over en heeft ook zelf weinig wensen. Eén dubbelwerkend ventiel (pers en retourleiding) is voldoende om de basismachine te laten werken. Als optie is een hydraulische werkbreedte verstelling leverbaar en een hydraulische snijmes hoogteverstelling. Om gebruik te kunnen maken van deze opties is er wel een extra dubbelwerkend ventiel benodigd.
De basismachine is uitgevoerd met een vlakke achterplaat met gatenpatroon waarop de diverse aanbouwadapters van diverse merken wielladers en/of werktuigendragers kunnen worden gemonteerd. De machine is eenvoudig in te stellen zonder gebruik te hoeven maken van gereedschap.
Het resultaat van deze machine is een strak gesneden graskant en een schoongeborstelde naastgelegen verharding. Alles eenvoudig in één werkgang. Zoals men van Becx Machines mag verwachten, wordt ook voor de bouw van de OBKS50-35 enkel gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen die borg staan voor een lange levensduur.

Becx Machines
www.becxmachines.com