Subsidieregeling indiensttreding uitzendkrachten

Artikel delen

Ben jij een werkgever in de Bouw & Infra en heb jij 50-plussers als uitzendkracht in dienst? Dan heb je wellicht recht op de subsidieregeling indiensttreding uitzendkrachten. Deze subsidieregeling gaat in op 1 augustus 2021.

weg

Foto: Schagen.

De belangrijkste voorwaarden voor de subsidie? De uitzendkracht valt onder de cao Bouw & Infra, is op de indiensttredingsdatum 50 jaar of ouder en tenminste 10 jaar werkzaam geweest als werknemer onder de cao Bouw & Infra.
Deze regeling is onderdeel van een breder stimuleringspakket voor behoud van vakkrachten en wordt uitgevoerd door het Volandis Fonds. Je vraagt de regeling aan vanaf 9 weken na ingangsdatum van de arbeidsovereenkomst via het nog te bouwen subsidieportaal van Volandis. Wil je gebruik maken van deze regeling? Meer informatie en alle voorwaarden: www.volandis.nl/kijk-vooruit/subsidies.