Complete lijn verdichtingsmachines

Artikel delen

De ambities van TOBROCO-GIANT reiken verder dan tot de grootste producenten van wielladers behoren. Het merk wil uitgroeien tot een full-liner in compact materieel. De overname van ULBO Machinery heeft ertoe geleid dat er nu een complete lijn aan verdichtingsmachines is toegevoegd aan het gamma.

afdichtingmachine

Het aanbod telt 24 modellen die uitblinken in kwaliteit, productiviteit en duurzaamheid door gebruik te maken van hoogwaardige componenten. Zo is er keuze uit een benzine-, diesel- of elektromotor van Honda, Hatz of Yanmar. GIANT levert vier trilstampers met een gewicht van 58 tot 80 kg. De trilplaten zijn onderverdeeld in elf vooruitlopende typen (51-180 kg), acht schakelplaten (twee richtingen, 180-485 kg) en een rollentriller. Ze leveren maximaal 67 kN slagkracht en hebben een grondplaat van 30 tot 85 cm breed. Compact design, BIG performance!

Directeur-eigenaar Toine Brock van TOBROCO-GIANT spreekt van een mooie uitbreiding van het portfolio. “Trilplaten en stampers passen perfect bij onze huidige GIANT modellen. Of het nu gaat om grondverzet- of verhuurbedrijven, stratenmakers of hoveniers, zij zijn bekend met beide merken en hebben nu één aanspreekpunt voor aankoop, service en onderhoud. Ons doel is om in de toekomst een totaaloplossing te bieden, zodat klanten terecht kunnen voor al hun compacte machines. Made in Holland, net als bij onze miniloaders. GIANT is zelfs de enige Nederlandse producent van trilplaten en trilstampers. Daar zijn we heel trots op.”

TOBROCO-GIANT
www.tobroco-giant.com