Meer dan een LED-verlichting webshop

Artikel delen

MobiLED biedt al ruim 7 jaar een compleet aanbod LED-verlichting voor diverse voertuigen aan via hun webshop. Of het nu gaat om werklampen voor op een graafmachine, flitsers op de werkbus of de verlichting van de aanhanger, het juiste licht op de juiste plek is van het grootste belang.

Teamfoto

Naast het aanbod van vertrouwde merken als Lazer, Hella en Strands wordt er in samenwerking met diverse producenten ook hard gewerkt aan het ontwikkelen van innovatieve producten en oplossingen. Zo zijn er recent LED balken met ingebouwde flitsers en positielicht toegevoegd aan het assortiment en is er inmiddels een werklamp met zowel een ver als een breed lichtbeeld ontwikkeld. Daarnaast zijn er altijd mogelijkheden om voor fabrikanten en opbouwers om custom-made en gepersonaliseerde oplossingen te laten produceren.

Vanuit hun magazijn in Rijen levert MobiLED alle lampen uit voorraad. Door de eigen import kunnen zij dit ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Voor de klanten die meer informatie nodig hebben of graag wat lampen fysiek willen bekijken is de showroom tijdens kantooruren geopend.

MobiLED
www.mobiled.nu/nl