Maak kennis met de nieuwste 3D laserscan familie

Artikel delen

Ken jij de Trimble 3D laserscan familie al? Alle familieleden staan te trappelen om de wereld vast te leggen, dus we stellen ze graag aan je voor.

3D laserscannen

De Trimble X7 is de kleinste van de familie, die succesvol tegen alles wat gewoon was in scanningland heeft aangeschopt en met zijn razendsnelle workflow en handige functies een nieuwe familienorm heeft neergezet. De Trimble X12 is de nestor van de familie, die de punten verslindt en voor wie geen oppervlakte te moeilijk, dichtbij of ver weg is. En dan hebben we nog de Trimble X9, de jongste telg van de familie die zijn vleugels uitslaat en heel goed heeft gekeken naar wat zijn broers kunnen om zo het beste van beide werelden te combineren met zijn snelheid, bereik en nauwkeurigheid, om zo de verwachtingen van gebruikers opnieuw te overtreffen.

Iedereen uit deze familie werkt nauw samen met de functionele Trimble Perspective software. On-site registratie en georeferentie, het toevoegen van annotaties en foto’s aan de scandata en de zekerheid dat altijd alles wat nodig is gescand is. Nabewerking op kantoor is hierdoor niet meer nodig, al is de nieuwe automatische classificatie functie in Trimble Business Center wel erg handig voor het verwijderen van ruis of het automatisch classificeren van vegetatie!

Met wie zou jij kennis willen maken? Vraag nu een vrijblijvende demo aan en ontvang een leuke Trimble X7 bouwset kado! Kijk voor meer informatie op www.geometius.nl/trimble-x7-bouwset.

Geometius
www.geometius.nl