TOBROCO-GIANT; 20.000ste machine geproduceerd

Artikel delen

Bij TOBROCO-GIANT in Oisterwijk (Nederland) is de 20.000ste machine van de band gelopen. Het gaat om een D337T X-TRA in de kenmerkende geel-grijze kleuren. De machine is compleet uitgerust met cabine, HD-aandrijving en 3-punts hef en bestemd voor de Deense markt.

De eerste GIANT kniklader werden in 2001 gebouwd en dat jaar lag het totaal aantal op vijftien stuks. Daarna stijgt de vraag naar machines hard en wordt in 2014 de 10.000ste machine geproduceerd. In de 3 jaar daarna worden nog eens 5.000 machines gebouwd en begin 2017 rolt het 15.000ste exemplaar van de band. Ruim 1,5 jaar later wordt nu dus weer een volgende mijlpaal bereikt met de 20.000ste machine.

Uitbreiding productie

De afgelopen jaren is TOBROCO-GIANT sterk groeiende. Mede door de aanhoudende vraag naar knikladers, verreikers en skidsteers alsmede de nieuwe modellen die toegevoegd worden. Daarom wordt de huidige productielocatie in Oisterwijk geoptimaliseerd en verder uitgebreid. Eind dit jaar zijn er diverse nieuwe productielijnen toegevoegd en is de voorassemblage gecentraliseerd. De komende jaren worden gebruikt om het vloeroppervlak te vergroten en het realiseren van een hoogbouw magazijn.

TOBROCO-GIANT, www.tobroco-giant.com