Nieuwe generatie elektrische knikladers: groener, schoner en beter

Artikel delen

Het familiebedrijf Gebroeders Geens, bekend om hun Knikmops en Rollmops machines, zet stevig in op verduurzaming. Als pioniers in de verschuiving naar een emissieloze toekomst luidt het bedrijf een spannend nieuw hoofdstuk in met de aankomende lancering van de Knikmops KM 180 E en de langverwachte Rollmops RM 50 E. Te midden van deze voortdurende evolutie springt de vertrouwde Knikmops KM 140 E eruit, die reeds enkele jaren topprestaties levert.

Elektrische kniklader

Elektrische knikladerDe Zero Emission kniklader biedt twee opties voor ondernemers die overstappen naar emissieloos werken. De Knikmops KM 140 E Standard heeft een batterij van 20 kWh, goed voor gemiddeld 5 uur werk. Opladen van 0 tot 80% duurt slechts 1 uur en 45 minuten. Voor wie langer wil werken, biedt de Knikmops KM 140 E Endurance uitkomst. Met een batterij van 30 kWh kan je tot 8 uur werken en opladen kost slechts 2 uur en 30 minuten met de snellader. Zo kunnen de gebruikers kiezen welke Knikmops hen op het lijf is geschreven.

Elektrische kniklader

Elektrische knikladerHet is voor Gebroeders Geens essentieel om de grootte van de batterij zo optimaal mogelijk te benutten. Een kleine batterij biedt heel wat voordelen; de Knikmops behoudt haar geringe gewicht en blijft compact, de laadtijd is werkbaar en als laatste uiteraard de kostprijs, die voor het grootste deel door de batterij wordt bepaald.

Door de groeiende vraag, brengt Gebroeders Geens dit najaar hun Knikmops KM 180 E op de markt en ook de Rollmops RM 50 E kan zonder emissie de ondernemer ondersteunen! Met deze compacte, duurzame en multifunctionele machines kan de ondernemer zich werkelijk verlichten van handenarbeid.

Gebroeders Geens
www.gebroedersgeens.be