Miniloader met meer power

Artikel delen

De SHERPA100 ECO was de allereerste elektrische mini-loader van SHERPA mini-loaders. Deze mini-loader wordt vooral indoor, in de bouw en sloop, gebruikt. Nu introduceert SHERPA de ECO PRO.

De ECO PRO heeft meer power – is dus sterker en sneller – en kan in elke branche ingezet worden, zowel indoor als outdoor. Daarnaast is deze mini-loader volledig elektrisch. Dat betekent dat er geen sprake is van vieze uitlaatgassen en geluidsoverlast. Daarbij vervallen hoge brandstofkosten.
Het smalle karakter van de ECO PRO is een groot voordeel. Dit maakt het mogelijk om in kleine ruimtes te werken. Met zijn breedte van 76 cm kan de ECO PRO door elke poort of deur.

Ook op het vlak van aanbouwwerktuigen blijft SHERPA mini-loaders vernieuwen. Resultaat is de nieuwe smalle tegelriek met bovenklem. Deze tegelriek is multifunctioneel. Enkele werkzaamheden die deze smalle tegelriek kan doen in de groen sector zijn: stukken gazon eruit halen, bestrating opbreken, struiken en hagen verwijderen en snoeihout ruimen.

SHERPA Mini-Loaders
Groene Sector Vakbeurs Standnr. 554
www.sherpaminiloaders.com