Uitstroomvoorziening regenwater

Artikel delen

Extreme regenval en extreme droogte: het hoort bij het veranderende klimaat. Het vallen van (extreem veel) regenwater op ons wegdek heeft een sterke invloed op de verkeersveiligheid. Ook neemt door de toename van extreme buien, schade aan de openbare ruimte toe. Eén van de maatregelen voor het snel afvoeren van regenwater is een uitstroomvoorziening van Atsma Sierbeton.

De uitstroomvoorziening voor regenwater is en wordt op verschillende plaatsen in onder andere de gemeente Helmond verwerkt. Tussen de RWS banden langs het wegdek worden deze uitstroomvoorzieningen geplaatst. Voor de uitstroomvoorziening loopt een goottegel en de berm achter de voorziening loopt op afschot. De uitstroomvoorziening heeft een afmeting van 100 x 118 x 32.5/17.5 cm en sluit netjes aan op de RWS band.

Atsma Sierbeton maakt al voor het 30ste jaar op rij betonproducten op maat, geschikt voor de grond-, weg- en waterbouw: beschermelementen, bloembakken, poefs, banden en sierpalen. U kunt bij dit bedrijf terecht voor zowel maatwerk als kleine series.

Atsma Sierbeton BV
www.atsmasierbeton.nl

Infra Relatiedagen 2019, Standnr. 105