Elektrische voertuigen met hoge prestaties

Artikel delen

Dankzij hun nulemissie en het feit dat Alkè elektrische voertuigen geen geluidsoverlast produceren, kunnen deze voertuigen ingezet worden in gesloten omgevingen en in gebieden waar beperkt verkeer is toegestaan en waar strikte milieueisen gelden.

Door de N1 homologatie mogen de Alkè voertuigen een kenteken dragen en op de openbare weg rijden. Alkè elektrische voertuigen zijn uitgerust met motoren die een hoog koppel en een geleidelijke vermogensverdeling bieden. Dat is ideaal voor intensief industrieel gebruik of voor het gebruik op veeleisend off-road terrein, zoals zand, sneeuw of ijs. De technische oplossingen en componenten zijn afkomstig uit de off-road en industriële sectoren die ze bijzonder maken in termen van robuustheid en betrouwbaarheid.


De elektrische voertuigen zijn uitgerust met Lithium batterijen die een autonomie leveren tot 150 km. Ze kunnen een helling aan tot 35%. De voertuigen beschikken over een laadvermogen tot 1.630 kg en hebben een trekvermogen tot 2.000 kg op de openbare weg.

Van Dyck Marcel Belgium NV
www.vandyck.be