NSTT No-Dig Event 2019: samenwerken aan de energietransitie

Artikel delen

Op 9 en 10 oktober 2019 organiseert de NSTT (Nederlandse Vereniging voor Sleufloze Technieken en Toepassingen) voor de 6de keer haar No-Dig Event. Plaats van actie is Het Hart van Holland in Nijkerk.

Als vereniging stelt de NSTT zich ten doel om kennis over en toepassing van sleufloze technieken te vergroten in Nederland en België (samenwerking met Ie-net) door het organiseren van studiemiddagen, deelname aan discussiebijeenkomsten en het opstellen en uitgeven van studies met betrekking tot het vakgebied in relatie tot de ondergrondse infrastructuur, alsmede de jaarlijkse uitreiking van de NSTT No-Dig Award en de NSTT Publieksprijs. Als kers op de taart organiseert de NSTT elke 2 jaar het No-Dig Event. Een ontmoetingsmoment voor leden en niet-leden om nieuwe ontwikkelingen te ervaren, kennis te delen en op grote schaal te netwerken in deze groeiende internationale high-tech ambiance.

De formule, waarbij beursvloer, inlooptheaters en demonstraties op het gebied van de specialistische sleufloze technieken geïntegreerd worden aangeboden, heeft zich in de afgelopen jaren bewezen en geleid tot een groeiend aantal exposanten en bezoekers. Voor het No-Dig Event 2019 is er daarom een extra hal toegevoegd. De inlooptheaters zijn nu geïntegreerd in de ruimer opgezette beursvloer. Daarnaast is er een opdrachtgeversplein in ontwikkeling, waar thema`s als samenwerken in de keten en de energietransitie ruime aandacht zullen krijgen. Ook het aanbod van demonstraties op het buitenterrein groeit, met zelfs een mogelijkheid om onder deskundige leiding een echte boring te realiseren. De ontwikkelingen met betrekking tot de sleufloze technieken zitten in de lift, zowel qua aanbod, noviteiten en de toepassingen, maar moeten blijvend worden gepromoot met het oog op de toekomstige activiteiten in de boven- en ondergrondse infrastructuur.

Meer informatie: www.no-dig-event.nl