Zwaar werk zonder moeite en lawaai

Artikel delen

Om het werk van de groenprofessional te verlichten is de Zallys Dumper-Jet accukruiwagen ontwikkeld. Deze volledig elektrische kruiwagen is standaard voorzien van een 180 liter kiepbak. Maar als optie is hij ook leverbaar met een 250 liter bak en een bakwisselsysteem, waardoor de bak ter verwisselen is voor een stenenplateau of een vlakke bak met afneembare schoten. Hierdoor is de machine nog breder inzetbaar.

De Zallys Dumper-Jet werkt op 24 volt en is voorzien van een 1000 Watt elektromotor voor de wielaandrijving. Op een vol geladen accu kan men er zeker een dag rijden. De machine is stil, robuust, CO2-neutraal en vraagt weinig onderhoud. Hij is zeer geschikt voor het transport van vele materialen tot een maximaal gewicht van 500 kg over diverse ondergronden.

Door het gebruik van banden in plaats van rupsen, beschadigt de ondergrond minder en is de machine zeer wendbaar. De Dumper-Jet heeft achter een zwenkwiel om eenvoudig te kunnen sturen zelfs met maximale belasting. De elektromotor zorgt voor een minimale geluidsproductie. Hierdoor is de machine ook in een afgesloten ruimte prettig te gebruiken.

Arthur Verwoerd
www.accukruiwagen.nl