Zelf elektrische machines testen? Hier kan het

Artikel delen

Op 14, 15 en 16 december a.s. organiseert Ahlmann een aantal testdagen met elektrische machines. Het is dé kans zelf achter het stuur plaats te nemen om zo de kracht van de elektrische Ahlmann en Mecalac machines te ervaren. Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoon nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen, iedereen is welkom!

Elektrisch materieel

Onder het genot van een hapje en drankje staan er 3 verschillende machines ter beschikking die de drie essentiële behoeften van de stedelijke bouwplaatsen van vandaag en morgen combineren: inzetduur, kracht en 360° compactheid. Test de Mecalac e12 multifunctionele grondverzetmachine, de Ahlmann eS 1000 zwenklader en eMDX dumper.

De machines

De Mecalec e12 biedt een duurzaam alternatief voor traditionele brandstofgestuurde machines. Met een volledig elektrische aandrijving en 188 kWh accucapaciteit levert deze krachtige grondverzetmachine indrukwekkende prestaties zonder enige CO2- of fijnstofemissies. Dankzij de twee elektromotoren, waarvan één voor de aandrijving en één voor de uitrustingsstukken, combineert het voertuig efficiëntie met milieuvriendelijkheid. Met een gebruiksduur van 8 uur en een oplaadtijd van eveneens 8 uur biedt deze machine niet alleen optimale inzetbaarheid, maar draagt ook bij aan een groenere toekomst in de bouwsector.

De elektrische zwenklader Ahlmann eS 1000 zwenklader brengt veelzijdigheid naar de bouwplaats met een lithium-ion NMC-accu van 94 kWh en drie elektromotoren voor aandrijving, uitrustingsstukken en zwenksysteem. Met een gebruiksduur van 8 uur en een snelle oplaadtijd van 4 uur combineert deze machine efficiëntie met duurzaamheid, terwijl de nul CO2- en fijnstofemissies bijdragen aan een schonere werkomgeving.

De volledig elektrische Mecalac dumper EMDX maakt transport in bouwomgevingen efficiënt en milieuvriendelijk. Met een accucapaciteit van 94 kWh, 8 uur gebruiksduur en een snelle oplaadtijd van 4 uur biedt deze dumper betrouwbare prestaties. De hydrostatische aandrijving zorgt voor soepele manoeuvres, terwijl het ontbreken van CO2- en fijnstofemissies deze machine tot een duurzame keuze maakt voor milieubewuste bouwprojecten. Samen vormen deze elektrische bouwmachines een krachtige en groene oplossing voor de moderne bouwsector.

Wanneer:

  • Donderdag 14 december van 16:00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag 15 december van 10:00 tot 17:00 uur
  • Zaterdag 16 december van 9:00 tot 15:00 uur

Locatie:

Ahlmann Nederland, Onderwaard 11, Ammerzoden

Ahlmann
www.ahlmann.nl