Ontwikkeld in Nederland, gebouwd voor de wereld

Artikel delen

Na een bewogen jaar met hoogte- en dieptepunten wordt 2021 een jaar waarin TOBROCO-GIANT 25 jaar bestaat. Wat in 1996 begon als een bedrijfje in sierhekwerken en bemesters is door de verdere ontwikkeling en productie van GIANT-machines uitgegroeid tot een internationale onderneming met drie eigen vestigingen en de ambitie om de komende jaren flink te groeien tot 9.500 machines in 2025.

stenen vervoeren

Directeur en eigenaar Toine Brock: “Deze mijlpaal had niet tot stand kunnen komen zonder de inzet en betrokkenheid van medewerkers, dealers en leveranciers. En natuurlijk van onze klanten over de hele wereld die onze machines dagelijks gebruiken en overtuigd zijn van de kwaliteit van GIANT-machines en aanbouwdelen. Dit geeft ons het vertrouwen dat we de komende jaren door kunnen groeien en bezig kunnen zijn met hetgeen wat ik het liefste doe; machines ontwikkelen en bouwen die voldoen aan alle wensen en eisen van klanten wereldwijd.”

Focus op blijven innoveren

Eén van speerpunten van TOBROCO-GIANT is het brede portfolio aan machines en aanbouwdelen. Op dit moment bestaat dit uit 30 verschillende modellen van 750 tot 6.000 kg en van 20 tot 76 pk. Wat betreft aanbouwdelen is er een ruime keuze met een aanbod van ruim 200 verschillende werktuigen. Directeur Toine Brock: “Het aantal modellen zal in de toekomst flink toenemen met de introductie van nieuwe modellen. Daarnaast wordt het aanbod aan elektrische modellen de komende jaren verder uitgebreid om klanten zowel een diesel variant als een elektrisch alternatief van hetzelfde model aan te bieden.”

TOBROCO-GIANT
www.tobroco.nl