Door stijgende smeermiddelenprijzen filteren steeds interessanter

Artikel delen

Minder stilstand, een langere levensduur, minder verspilling en beter voor mens en milieu. Dat beloven de CARDEV filtratiesystemen die speciaal zijn ontworpen om hydraulische smeermiddelen te ontdoen van vuil en water. Ze worden geleverd door Duport Lubricare. “Door de sterk gestegen olieprijzen krijgen we steeds vaker het verzoek of we ook gasolie kunnen reinigen”, legt Michael Anslijn van het bedrijf uit Dedemsvaart uit. “En ja, dat kunnen we.”

OliefilterReinigen van een flinke hoeveelheid olie is minder kostbaar dan een grote tank volledig verversen. En Duport Lubricare draait er z’n hand niet voor om. Anslijn: “Smeermiddel op basis van verzadigde esters laat zich namelijk heel makkelijk op lagere temperaturen reinigen. CARDEV offline en bypass filtratie is in staat om de olie in het systeem ‘schoner dan nieuw’’ te krijgen en dit ook te behouden. Hierdoor wordt overmatige slijtage van componenten voorkomen en gaan ze langer mee, wat de betrouwbaarheid van machines ten goede komt.”

Drukmeter oliefilter

Een hoog gebruiksgemak en onze service zijn doorslaggevend

Minstens zo belangrijk is dat de filtersystemen van CARDEV een zeer hoog gebruiksgemak bieden, ook bij het verwisselen van de filterelementen. Er is een groot assortiment offline en bypass filtratiesystemen beschikbaar en Duport Lubricare biedt daarnaast een ongeëvenaarde service. Duport Lubricare beschikt over meer dan 30 jaar ervaring op gebied van hydraulische oliën en adviseert u graag verder.

Oliefilter

Duport Lubricare
www.duportlubricare.nl