Op “De Groene Tour” naar duurzaamheid

Artikel delen

GVG Oliehandel, importeur van Aspen benzine en ontwikkelaar van eigen merken zoals Agealube, zal deze Groene Sector Vakbeurs wederom laten zien waarom zij expert zijn op het gebied van groen. Want groener werken met je huidige machinepark kan vaak simpeler, goedkoper en laagdrempeliger dan je denkt. Daarom gaat GVG dit jaar wederom op “De Groene Tour”. Hiermee laten ze hun praktische oplossingen zien om vandaag al (zonder problemen of hoge kosten) over te stappen op een biologisch afbreekbaar, fossielvrij, CO2-besparend of op een andere manier schoner alternatief.

Beurstand op 'De Groene Sector VAkbeurs'

Je machines vroegtijdig (en onnodig) afschrijven is niet erg duurzaam. Daarom heeft GVG in haar Groene Tour allemaal laagdrempelige oplossingen om met je huidige machinepark groener te werken. Zoals bijvoorbeeld Agealube Eco Heat: een verwarmingsbrandstof als alternatief voor diesel, 100% fossielvrij én ADR-vrij. Hierdoor bespaar je 89% CO2 tijdens werkzaamheden zoals onkruidbestrijding, professionele reiniging en het verwarmen van ruimtes. En dat met je huidige machine. Veiliger, schoner, makkelijker én groener dus.

De Aspen Challenge komt terug!

Maar ook de Aspen Challenge komt terug! Begin dus alvast met oefenen en daag je collega’s uit. Want GVG gaat wederom bepalen wie de sterkste is van de Groene Sector Vakbeurs. Kun jij de bekende 5L Aspen jerrycan het langste omhooghouden? Dan win je prachtige prijzen, zoals een Aspen BBQ Barrel t.w.v. €349! Doe jij mee met de Aspen Challenge?

Aspen challenge

GVG Oliehandel
www.gvgoliehandel.nl