Battery Boxen in meerdere vermogens

Artikel delen

De ambitie van Bredenoord is emissievrije mobiele stroom. Overal en altijd. Daarom is de vloot flink uitgebreid. Bredenoord heeft nu ruim 100 Battery Boxen in vermogens van 15 tot 600 kW en daarmee storageoplossingen voor iedere klus. De opslagbatterijen zijn handig om pieken in de stroomvraag op te vangen of aanvulling te bieden bij onvoldoende vermogenslevering (te kleine netaansluitingen).

Batterij box

De inzet van een batterijoplossing is vaak een combinatie van andere technieken, zoals een netaansluiting, gensets, of een zonnepark met energieopslag. Met de Battery Box is (plaatselijk) een smart grid te bouwen waardoor optimaal met de beschikbare energie wordt omgegaan, CO2-, Nox- en geluidsemissies dalen en brandstof wordt bespaard. De komende tijd zal de vloot Battery Boxen nog verder worden uitgebreid en wordt tegelijkertijd gewerkt aan andere energieoplossingen van de toekomst. Zo was Bredenoord de eerste met een waterstofaggregaat en was de E-Saver de eerste mobiele batterijoplossing voor de kleinere stroomvraag. Niet voor niets heeft Bredenoord als motto ‘Our Energy, Your Power’.

Bredenoord
www.bredenoord.com
Stand 487