Kennisdeeldag: beheer van bestaande arealen risicogestuurd?

Artikel delen

Op donderdag 23 november organiseert InfraCampus-Stichting IKN een Kennisdeeldag. U kunt tijdens deze Kennisdeeldag uiteenlopende inspirerende lezingen bijwonen. Het thema dat op deze dag centraal staat is ‘inspectie en onderhoudsmaatregelen in rioleringen en infiltratievoorzieningen, risicogestuurd?’ Ook is er tijdens deze dag volop gelegenheid om te netwerken met exposanten, die een vaste standplek innemen in de InfraCampus.

Het beheergeld binnen gemeenten staat onder druk. Te meer doordat er ook uiteenlopende maatregelen getroffen moeten worden ten aanzien van klimaatadaptatie. Om vooraf de juiste keuzes te kunnen maken voor de uitvoering van inspecties en onderhoudsmaatregelen in rioleringen gaan we op 23 november uitvoerig in op het onderwerp risicogestuurd beheer van rioleringen, persleidingen en infiltratievoorzieningen. Waarbij het belang wordt benadrukt om focus aan te brengen welke keuzes worden gemaakt voor het onderhoud van het bestaande areaal.

Voor wie

De Kennisdeeldag op 23 november is interessant voor beheerders, beleidsmakers, managers en bestuurders binnen gemeenten. Tijdens deze Kennisdeeldag worden concrete handvatten gegeven om de juiste en meest efficiënte afwegingen te kunnen maken binnen de gemeente wanneer het gaat om inspecties en onderhoud van bestaande arealen.

Werken in de infra

Aanmelden Kennisdeeldag

U kunt zich hier aanmelden voor de Kennisdeeldag van 23 november.

InfraCampus-IKN
www.infracampusharderwijk.nl/