InfraTech 2024: ontmoet de Duitse infrasector in Essen!

Artikel delen

Wilt u de eerste stappen zetten op de Duitse markt, of juist uw netwerk in Duitsland uitbreiden? Kom dan naar InfraTech in Duitsland. Van 9 tot 11 januari 2024 opent Messe Essen haar deuren voor InfraTech, de belangrijkste Duitse vakbeurs voor de infrasector, onder het motto “Engineering the Future”.

Vakbeurs

Meer dan 200 toonaangevende exposanten presenteren hun nieuwste ontwikkelingen op het gebied van o.a. civiele techniek, wegenbouw, waterbouw, nutsvoorzieningen, afvalverwerking, inrichting van de openbare ruimte, mobiliteit en energie en milieu. Er is een uitgebreid kennisprogramma en experts uit de industrie geven nieuwe inzichten. Daarnaast is het bezoeken van de beurs een uitstekende gelegenheid om uw persoonlijke netwerk binnen de infrastructuursector uit te breiden.

Uitreiking van de InfraTech Innovatieprijs

Tijdens de beurs zal Viktor Haase, staatssecretaris van het ministerie van Milieu, Natuurbehoud en Verkeer van de deelstaat Noordrijn-Westfalen, op 10 januari de InfraTech Innovatieprijs uitreiken. De inzendingen van alle deelnemers kunnen tijdens de drie beursdagen ook worden bekeken in de Innovatie Galerij.

Strategische partnerschappen

Inhoudelijk profiteert InfraTech van strategische partnerschappen met overheidsbedrijven, brancheverenigingen, wetenschappelijke instellingen en gespecialiseerde media. “We zijn erg blij met deze sterke partnerships”, zegt Annemieke den Otter, Event Director van InfraTech. “Een goed voorbeeld hiervan is Straßen.NRW. De staatsorganisatie plant, bouwt en exploiteert het merendeel van de wegen in Noordrijn-Westfalen en is daarom een belangrijke samenwerkingspartner voor InfraTech.”

Een bezoek aan InfraTech is gratis na voorafgaande online registratie. Meer informatie is te vinden op www.infratech.de.