Infra Relatiedagen 2018 komen er aan

Artikel delen

Komt u ook op dé vakbeurs waar de complete infrabranche samenkomt? Op 6, 7 en 8 februari 2018 vindt Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Een vertrouwd netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Ontmoet relaties en schudt de hand met nieuw zakelijk potentieel. Laat u bijpraten over innovatieve producten en diensten in de vertrouwde gemoedelijke sfeer die Infra Relatiedagen kenmerkt.

In de afgelopen achttien jaar groeide Infra Relatiedagen uit tot het belangrijkste netwerkmoment voor de grond-, weg en waterbouw branche. Het platform blijft zich ontwikkelen, omdat een beurs in deze tijd meer is dan een plaats waar alleen producten, trends en nieuwe ontwikkelingen worden gepresenteerd. Bezoekers willen producten en diensten ervaren en beleven. Deze speerpunten vormen de basis voor de aankomende editie in 2018.

infra relatiedagen

Waarom Infra Relatiedagen?

De combinatie van de specifieke sectorbenadering van de vakbeurs en de full-service formule maakt dat er een maximaal rendement gehaald kan worden uit de beursdeelname. Al jaren verbindt deze vakbeurs bedrijven, maar vooral mensen. Oftewel een mooie ontmoetingsplek voor u als vakprofessional.

Samenwerking met Stichting IKN

Voor deze editie van Infra Relatiedagen is een samenwerking aangegaan met Stichting IKN (Innovatie Kenniscentrum Nederland). IKN is een samenwerkingsverband dat zich richt op het verzamelen, ordenen en delen van kennis van de afvalwaterketen. Op de beursvloer is een apart ‘IKN Paviljoen’ ingericht, waar leden van IKN zich profileren en zijn er diverse leden die met een eigen stand deelnemen aan de vakbeurs. Daarnaast draagt Stichting IKN bij aan een aantal lezingen binnen hun vakgebied in het ‘kennistheater’, dat voor de eerste keer aanwezig is op de Infra Relatiedagen.

Meer informatie: www.infrarelatiedagen.nl