Kadastergegevens: direct tekenklaar downloaden

Artikel delen

HelixCAD van INFOGROEN Software BV wordt al 25 jaar gebruikt door hoveniers, tuinontwerpers, tuinarchitecten & adviesbureaus. Nu is de nieuwste versie HelixCAD 3.0 beschikbaar. Eén van de grootste aanpassingen is de vernieuwing van de gebruikersinterface.

De nieuwe interface heeft een moderne look gekregen en uitrol-menu’s. Daarnaast is deze schaalbaar, zodat er ook in hoge resoluties (‘4K’ monitoren) kan worden gewerkt. Verder is HelixCAD intuïtiever geworden. Al tijdens het tekenen wordt relevante (maat)informatie weergegeven. Geselecteerde objecten kunnen direct (zonder commando) worden gemuteerd, verplaatst, geroteerd, enzovoort.

Nieuw: Online Kadastrale Gegevens

Kadastergegevens nooit meer fysiek opmeten? Digitale kadastergegevens nooit meer opnieuw verschalen? Met de nieuwe module ‘online kadastrale gegevens’ van HelixCAD kun je direct aan de slag met luchtfoto’s, kadastergegevens en topografische informatie van ieder gewenst perceel. Met één druk op de knop. Zonder passen, schalen, meten en zweten. Snel, eenvoudig en effectief.
Zelf ervaren hoe het werkt? Kom voor een demonstratie langs op de Groene Sector Vakbeurs op 9, 10 en 11 januari 2018 in Hardenberg waar INFOGROEN Software B.V. aanwezig is.

INFOGROEN Software B.V., www.infogroen.nl