Vakbeurs Ruimte & Licht

Artikel delen

Wanneer: 5 juni 2018
Waar: Houten
Openingstijden: 09.45 tot 17.00 uur

De Vakbeurs Ruimte & Licht is een gratis vakbeurs met lezingen. De lezingen worden verzorgd door OVLNL, NSVV en Acquire Publishing. De stichting Openbare Verlichting Nederland (OVLNL) is ook dit jaar weer prominent aanwezig op de vakbeurs met het OVLNL-IGOV kennisplein. Het eendaagse evenement is voor professionals die werkzaam zijn in het vakgebied openbare verlichting: beleidsmakers, beheerders, diensthoofden, projectmanagers, aannemers, wegbeheerders, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, lichtarchitecten en -ontwerpers, woningcorporaties, facilitair managers, vastgoed- en projectontwikkelaars.

Producten en diensten

Vakbeurs Ruimte & Licht toont productinnovaties en marktontwikkelingen, geeft gelegenheid voor discussies en uitwisselen van gedachten en ideeën tussen afnemers en aanbieders. Op de beursvloer vindt u als bezoeker bedrijven met producten zoals armaturen, lichtmasten, lichtregelsystemen, meettechnieken, aansluitkasten, voedingskabels- en kasten. Op het gebied van dienstverlening zijn er aanbieders op het gebied van o.a. installatieverantwoordelijkheid, aanbestedingen, inspecties, advies en beheer.

Meer informatie: www.vakbeursruimteenlicht.nl