Loxam Workx investeert in ruim 100 Knikmops knikladers

Artikel delen

“De behoeften van onze klanten spelen een grote rol bij de aanschaf van het materieel. Wij kijken daarbij naar merk, uitvoering, innovatie en kwaliteit. En de kwaliteit en servicegraad van de leverancier zijn absoluut doorslaggevend bij onze keuze. Daarom kiezen wij voor Knikmops en De Schans BV”, aldus Loxam Workx, dat al ruim zes jaar kiest voor Knikmops.

De Schans BV, leverancier van de bekende Knikmops knikladers, belevert Verhuurorganisatie Loxam Workx al sinds 2012. Recent is Knikmops nummer 101 besteld, het betreft een KM 130 inclusief bijbehorende aanbouwdelen. Technical Manager LOXAM Nederland, Danny Wesselius licht de jarenlange trouwe keuze voor Knikmops toe: “Wij luisteren voortdurend naar de wensen van onze klanten. Zo is de Knikmops geliefd bij veel van onze doelgroepen, zoals stratenmakers.”

Invloed Loxam Workx medewerkers

De keuze voor Knikmops is dus duidelijk gebaseerd op de geldende klantvraag. Maar het Loxam Workx team heeft de doorslaggevende stem. Danny Wesselius vertelt verder: “Onze technici zijn content met de Knikmops machines, ze hebben een robuuste degelijke bouw, zijn zeer betrouwbaar en gemakkelijk in het onderhoud. En verder waarderen wij de servicegerichte instelling van leverancier De Schans enorm. Men is proactief en reageert snel op onze vragen. Dit zijn eigenlijk exact de eigenschappen die we ook zoeken in onze eigen verhuurmedewerkers.”

Servicegraad zeer gewaardeerd

Met haar hoge servicegraad onderscheidt De Schans BV zich van menig knikladerleverancier. De Knikmops specialisten van De Schans voeren desgewenst alle mogelijke onderhoud-, reparatie- en servicewerkzaamheden uit. Deze voert men snel uit vanuit de compleet uitgeruste werkplaats van de hoofdvestiging in Hedel en de werkplaatsen van diverse Knikmops dealers in Nederland. Bovendien heeft De Schans een servicedienst met drie servicevoertuigen voor uitvoering van service- en reparatiewerkzaamheden op locatie. Zo beperkt men de stilstand van de Knikmops knikladers bij de klant tot een absoluut minimum. De vakmensen van De Schans worden permanent bijgeschoold. Hierdoor zijn klanten verzekerd van advies over en uitvoering van de werkzaamheden op het hoogste niveau. Dat geeft zekerheid.
Danny Wesselius: “Wij waarderen de servicegerichte instelling van leverancier De Schans enorm. Men is proactief en reageert snel op onze vragen. Dit zijn eigenlijk exact die eigenschappen die we ook zoeken in onze eigen verhuurmedewerkers.”

Compleet leveringsprogramma

Verhuurorganisaties zoals Loxam Workx kiezen dus bewust voor Knikmops. Het brede leveringsprogramma knikladers en telescoopladers is voorzien van zeer zuinige en ecologisch verantwoorde dieselmotoren. Deze motoren voldoen aan de strengste en meest recente emissie-eisen. De in totaal dertien modellen hebben een eigen gewicht dat varieert van 820 kg tot 2570 kg. Hiernaast heeft Knikmops inmiddels twee elektrisch aangedreven types ontwikkeld de 80E en 130E.
De machines van Knikmops hebben zich ruimschoots bewezen in de volle breedte van de agrarische sector, bouw & infra en de industrie in Europa en ver daarbuiten. Verhuurbedrijven, bestratingsbedrijven, hoveniers, wegenbouwbedrijven, bedrijven actief in het grondverzet maar ook de land- en tuinbouw maken dag in dag uit gebruik van de robuuste en ijzersterke krachtpatsers.

Profiel De Schans

De Schans BV is een begrip geworden in de stratenmakers branche door de verkoop en verhuur van de Knikmops knikladers, Rollmops klinkertransportmachines en alle hulpstukken hiervoor. Steeds meer hoveniersbedrijven en bedrijven in de bouw, constructie, grondverzet en de agrarische sector maken gebruik van de diversiteit en brede inzetbaarheid van deze machines en hulpstukken.
De Knikmops wordt met zijn lage gewicht en hoge snelheid, wel de ‘sportwagen onder de minishovels’ genoemd. Indien klanten een machine voor een speciale toepassing willen inzetten, denken de technici van De Schans graag mee voor een oplossing op maat. Medio 2005 werd de vestiging in Hedel betrokken, bestaande uit een ruime werkplaats, een wasplaats, ruime parkeergelegenheid en een ruime kantoorruimte. Deze vestiging is ook de thuisbasis voor de buitendienst, die desgewenst op locatie snel kan assisteren bij mechanische problemen. In 2010 is De Schans BV in samenwerking met AllCat Europe BV gestart met de productie en ontwikkeling van de AllCat minishovels voor de semi professionals.

Profiel Loxam

Door de overname van Spreeuwenberg Hoogwerk Systemen in 2006, zet Loxam haar eerste stap op de Nederlandse verhuurmarkt. Hiermee is Loxam Access in Nederland een feit. In 2008 opent Loxam haar eerste vestigingen in Nederland. Door de overname van Stammis Verhuur in 2011 breidt men haar netwerk in Nederland verder uit. Sinds kort behoort ook Workx Materieelverhuur tot de Loxamgroep, hierdoor is Loxam Nederland uitgegroeid tot een verhuurbedrijf met 53 vestigingen verdeeld in drie divisies:

Loxam Workx: materieel & gereedschappen
Loxam Workx biedt een uitgebreid assortiment modern materieel. Bij Loxam Workx kunt u terecht voor alle benodigde materieel in de grond-, weg- en waterbouw, aannemerij, onderhoud & inspectie, schoomaak-, schilderbranche en petrochemische industrie. Het uitgangspunt bij Loxam Workx is dat service en kwaliteit op het hoogst mogelijke niveau moeten staan. De verhuurder biedt 100 % service van transport tot inbedrijfstelling. De medewerkers op de Loxam Workx vestigingen hebben jarenlange ervaring in de verhuur en zijn u graag van dienst, op diverse locaties en met degelijk materieel. Naast verhuuroplossingen biedt het bedrijf in de shops ook klein verkoopmateriaal. Loxam Workx heeft een landelijke dekking.

Loxam Access: hoogwerkers & steigers
Loxam Access behoort tot één van de meest toonaangevende verhuurders van hoogwerksystemen in Nederland. Voor elk ‘bereikbaarheidsprobleem’ is er een oplossing. Deskundige adviseurs kunnen u helpen om te bepalen welke machines u het beste kunt gebruiken. Bij de jaarlijkse keuringen van het materieel wordt uitgegaan van de hoogst mogelijk normen. Loxam Access opereert vanuit regionale vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Loxam Power: aggregaten
Overal waar activiteiten zijn, is energie nodig! De stroomaggregaten bieden hiervoor vele oplossingen. Van evenementen tot bouwwerkzaamheden, Loxam Power levert u deze energie van 10 kVA tot 2000 kVA , gericht op alle door u gewenste toepassingen en uitvoeringen. Om tot de juiste inzet van middelen te komen maat men vooraf een energie-behoefteberekening voor de beste oplossing. Hierdoor neemt het bedrijf al uw spanningsproblemen weg. De benodigde aansluitbekabeling en verdeelelementen brengen deze energie naar de gewenste locatie. Desgewenst voert Loxam Power een inbedrijfstelling uit en levert het materieel bedrijfswaardig op.

De Schans BV, www.deschansbv.nl