Knikmops, nieuwe Relly’s en veel Optimas-nieuws bij De Schans

Artikel delen

De Schans uit Hedel pakt deze TKD groots uit met de bekende merken Knikmops en het volledige Relly-gamma, inclusief de 1.8 in twee versies: diesel en elektrisch! Verder zien we straks veel nieuwtjes van Optimas, waaronder de elektrische Pavejet S19E legmachine.

Palletmachine

De Schans Relly 1.8.

Als primeur wordt de Optimas Pacer p22 gepresenteerd, die net als de elektrische Vacu-Pallet-Mobiel E voor het eerst te zien was op de Bauma in München. “En laten we de 3D-versie van Planmatic en tot slot het populaire 3D laserblad niet vergeten”, zo laat Jan-Willem Slegh ons weten. Hij gaat het extra druk krijgen de komende weken, want De Schans heeft maar liefst een stand van 1.600 vierkante meter te vullen.

Bestrating machine

Optimas Pacer p22 legmachine.

De Optimas Pavejet S19 is nu met joystickbesturing verkrijgbaar in twee versies, met of zonder stuurkolom. Daarnaast is er de nieuwe elektrische S19E, die vooralsnog alleen op bestelling wordt geproduceerd. De Optimas Pacer P22 bestratingsmachine is ontworpen als werkmachine: robuust, onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Handig voor machinisten die aan graafmachines zijn gewend: de hef- en daalfunctie wordt niet geregeld via een voetpedaal, maar via een joystick. Hij is met zijn doorrijhoogte van 1,92 meter ook geschikt voor parkeergarages en dergelijke.

De Schans
www.deschansbv.nl
Kavelnummer: 11A (De Schans) en 11B (Optimas)